AKTUALNOŚCI
&
WYDARZENIA

Kolorowe maseczki zmieniane przez naszych pracowników co dwie godziny, dezynfekowane stoły przed i po wizycie naszych Gości, jednorazowe karty menu niszczone po każdej wizycie Gości, specjalnie zamontowane ekrany pleksi, dezynfekowane powierzchnie wspólne co 15 minut...

To tylko kilka z całej listy procedur, które wdrożyliśmy w naszej restauracji dla zapewnienia bezpieczeństwa i zdrowia Wam, drodzy Goście i naszym Pracownikom.

Nazwana przez nas dumnie #zdrowastrefa, to specjalnie dla nas opracowane przez Panią dr hab. n. med. Anetę Nitsch-Osuch - specjalistę epidemiolog, procedury bezpieczeństwa wraz z merytoryczną konsultacją dot. szkoleń naszych Pracowników.

Jesteśmy dumni, że dzięki tym wszystkim zabiegom możemy zapewnić naszym Gościom bezpieczeństwo na najwyższym poziomie, w każdym szczególe, a to wszystko by spędzony u nas czas był dla Was bezpieczną chwilą wytchnienia od codzienności.

Drodzy Goście, cieszcie kubki smakowe naszymi daniami, bawcie się i śmiejcie, niech radość zagości w Waszym życiu i naszej restauracji, a o całą resztę ZATROSZCZYMY SIĘ MY!!!

P.S. zdecydowaliśmy się na używanie kolorowych maseczek by pracownicy pamiętali o ich zmianie, a nasi Goście znając "mask code" - widzieli, że maski są zmieniane

BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU! BEZPIECZEŃSTWO W NAJWYŻSZYM STOPNIU!